Map of Algade 10 in Store Heddinge
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
Mandag08:30 - 15:30
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Bemærk, at klinikken også er åben torsdage i ulige uger kl. 8.30-15.30.

Adresse

Algade 10
4660 Store Heddinge
DK

Åbningstider:

UgedagTimer
Mandag08:30 - 15:30
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Bemærk, at klinikken også er åben torsdage i ulige uger kl. 8.30-15.30.

Om AudioNova Hørecenter Store Heddinge

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Store Heddinge.

Du finder os i gadeplan i en kørestols- og rollatorvenlig bygning med rampe. Der er gode parkeringsmuligheder lige i nærheden af klinikken, du kan for eksempel parkere lige ved torvet. Kommer du med offentlig transport, stopper både bus og tog i gåafstand fra klinikken.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 86.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden