Map of Bredgade 40 in Skjern
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
Mandag08:30 - 16:00
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 16:00
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Vi har åben konsultation hver mandag kl. 11:00-12:00, hvor vi servicerer og justerer dine høreapparater uden tidsbestilling.

Adresse

Bredgade 40
6900 Skjern
DK
Tlf.:
88 77 80 6888 77 80 68

Åbningstider:

UgedagTimer
Mandag08:30 - 16:00
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 16:00
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Vi har åben konsultation hver mandag kl. 11:00-12:00, hvor vi servicerer og justerer dine høreapparater uden tidsbestilling.

Om AudioNova Hørecenter Skjern

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Skjern.

Du finder os hos Thiele i Bredgade. Ved indgangen mod Bredgade er der et par trin, men du finder en handicapvenlig indgang i gården, som du finder ved at gå gennem første port ved siden af bygningen og følge huset rundt. Har du parkeret bag klinikken, skal du forbi bagdøren til apoteket og videre ud mod Bredgade, hvor du finder en dør ind til venstre. Der er gode parkeringsmuligheder både foran (tidsbegrænset) og bag klinikken. For at komme til parkeringen bag klinikken skal du køre ind ad porten lige ved siden af Vestjysk Bank over for Fakta. Nogle pladser er tidsbegrænsede og andre er ubegrænsede - husk at stille P-skiven. Kommer du med offentlig transport, ligger busstationen cirka 5 minutters gang fra klinikken.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 68.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden