Map of Rugårdsvej 103A in Odense C
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
Tirsdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

Rugårdsvej 103A
5000 Odense C
DK
Tlf.:
88 77 81 1888 77 81 18

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
Tirsdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Tarup

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Odense C.

Du finder os hos Åløkkens Fysioterapi ud til Ruggårdsvej. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken. Du kan for eksempel parkere på den modsatte side af klinikken. Kommer du md offentlig transport, stopper bussen cirka 75 meter fra klinikken. Vi har desværre ikke en rampe, hvorfor kørestols- og rollatorbrugere ikke har nem adgang til klinikken. Vi henviser i stedet til vores klinik på Vestergade 83 i Odense.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 81 18.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden