Map of Bycentret 101B in Munkebo
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 14:30
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

Bycentret 101B
Der er indgang fra Lindøalléen
5330 Munkebo
DK
Tlf.:
88 77 81 0188 77 81 01

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 14:30
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Munkebo

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Munkebo.

Du finder os hos Munkebo Fodterapi i stueplan med nem adgang for kørestols- og rollatorbrugere. Der er indgang fra Lindøalléen. Der er gode parkeringsmuligheder lige i nærheden af klinikken, ligesom der er mulighed for at komme til klinikken med offentlig transport.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 81 01.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden