Map of Osvej 17 in Jyllinge
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
Mandag08:30 - 15:30
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

Osvej 17
Fodklinikken v/Nina Bagge
4040 Jyllinge
DK
Tlf.:
88 77 81 1288 77 81 12

Åbningstider:

UgedagTimer
Mandag08:30 - 15:30
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Jyllinge

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Jyllinge.

Du finder os hos Fodklinikken v/Nina Bagge lige ved siden af ejendomsmæglerne. Vi ligger i gadeplan og har derfor nem adgng for kørestols- og rollatorbrugere. Der er mulighed for at parkere lige foran klinikken. Kommer du med offentlig transport, kan du tage bus 358, som stopper ved Værebrovej (Osvej) med cirka 200 meter til klinikken, eller bus 600S til Rådalsvej (Værebrovej) med cirka 900 meter til butikken.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 81 12.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden