Map of H.P Folkmannsvej 2 in Jyderup
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
Mandag10:00 - 15:00
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

H.P Folkmannsvej 2
4450 Jyderup
DK
Tlf.:
88 77 81 2888 77 81 28

Åbningstider:

UgedagTimer
Mandag10:00 - 15:00
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Jyderup

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Jyderup.

Du finder os hos Nyt Syn i gadeplan og med nem adgang for kørestols- og rollatorbrugere. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken. Du kan for eksempel parkere en time gratis lige foran klinikken. Du kan også parkerepå den store P-plads ved stationscenteret cirka 100 meter væk, hvor du må holde i længere tid. Kommer du med offentlig transport, ligger vi lige over for stationen.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 81 28.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden