Map of Bytorvet 27c, 1.sal in Hedensted
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Bemærk, at klinikken holder lukket i uge 29, 30, 31 og 32.

Adresse

Bytorvet 27c, 1.sal
8722 Hedensted
DK
Tlf.:
88 77 80 9288 77 80 92

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Bemærk, at klinikken holder lukket i uge 29, 30, 31 og 32.

Om AudioNova Hørecenter Hedensted

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Hedensted.

Du finder os i hjertet af Hedensted sammen med Fysioterapi & Træning på 1. sal. Der er både trapper og elevator op til klinikken, hvorfor der er nem adgang for kørestols- og rollatorbrugere. Der er gode parkeringsmuligheder på Bytorvet.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 92.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden