Map of Torvet 2 in Haslev
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
Torsdag07:45 - 15:45
Fredag07:45 - 14:45
LørdagLukket
SøndagLukket
Ring til klinikken for aftale.

Adresse

Torvet 2
4690 Haslev
DK
Tlf.:
88 77 80 7288 77 80 72

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
Torsdag07:45 - 15:45
Fredag07:45 - 14:45
LørdagLukket
SøndagLukket
Ring til klinikken for aftale.

Om AudioNova Hørecenter Haslev

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Haslev.

Der er gode parkeringsmuligheder lige i nærheden af klinikken. Du kan både parkere foran og bagved klinikken. Vi har desværre ikke en rampe, hvorfor kørestols- og rollatorbrugere ikke har nem adgang til klinikken.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 72.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden