Map of Kirkegade 3 in Frederiksværk
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 15:00
Torsdag08:30 - 15:00
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

Kirkegade 3
3300 Frederiksværk
DK

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
Onsdag08:30 - 15:00
Torsdag08:30 - 15:00
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Frederiksværk

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Frederiksværk.

Du finder os hos Klinik Den Gamle Gård lige over for kirken. Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken. Du kan for eksempel parkere på den store, offentlige parkeringsplads bag kirken, hvor du kan parkere gratis uden tidsbegrænsning. Kommer du med offentlig transport, kan du tage både bus og tog. Der er cirka 10 minutters gang fra Frederiksværk st. til klinikken. Der er trin op til indgangen til klinikken, og vi har desværre ikke mulighed for en rampe.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 67.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden