Map of Farum Hovedgade 52 in Farum
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
Torsdag08:30 - 16:00
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Vi har åben konsultation hver torsdag kl. 12:00-12:30, hvor vi servicerer og justerer dine høreapparater uden tidsbestilling.

Adresse

Farum Hovedgade 52
3520 Farum
DK
Tlf.:
88 77 81 2288 77 81 22

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
Torsdag08:30 - 16:00
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Vi har åben konsultation hver torsdag kl. 12:00-12:30, hvor vi servicerer og justerer dine høreapparater uden tidsbestilling.

Om AudioNova Hørecenter Farum

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Farum.

Du finder os i den Kiropraktiske Klinik i stueplan med et lilletrin ved indgangen. Der er gode parkeringsmuligheder lige bag klinikken. Vi anbefaler, at du ikke benytter Handelsbankens parkeringspladser, da disse er beregnede til bankens kunder. Kommer du med offentlig transport, kan du tage bus 334, som stopper ved Fredtofteparken, som er cirka 30 meter fra klinikken. Busstoppestedet er på Farum Hovedgade, så for at komme til klinikken skal du blot finde nummer 52. Bus 334 kan også tages fra Farum st., hvor linje A (mod Farum eller Solrød Strand/Hundige) stopper. Stationen ligger omkring 650 meter fra klinikken. Tager du linje A og står af på Farum st., skal du dreje til venstre ad Farum Hovedgade og følge denne. indtil du kommer til nummer 52. Se efter AudioNovas skilt på fortorvet eller vores logo i vinduet.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 81 22.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden