Map of Odensevej 47A in Faaborg
BESTIL EN GRATIS HØREPRØVE
UgedagTimer
MandagLukket
Tirsdag08:30 - 16:00
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Adresse

Odensevej 47A
5600 Faaborg
DK
Tlf.:
88 77 80 7488 77 80 74

Åbningstider:

UgedagTimer
MandagLukket
Tirsdag08:30 - 16:00
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Om AudioNova Hørecenter Faaborg

Velkommen hos AudioNova Hørecenter i Faaborg.

Du finder os i samme bygning som Faaborg Fysioterapi & Træningscenter i en handicap- og rollatorvenlig bygning uden trapper. Der er gratis parkeringspladser lige foran døren. Bygningen ligger let tilbagetrukket på pladsen tæt på det gamle sygehus.

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparat, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg et af vores hørecentre, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid gennem vores online bookingsystem, som du finder et link til længere oppe på siden, eller ved at ringe til os på telefon 88 77 80 74.

Vi glæder os til at se dig.

AudioNova hørecentre i nærheden